Kalıcı Makyaj

Kalıcı makyaj yani “mikropigmentasyon” steril ve tek kullanımlık bir iğne yardımıyla natürel ve mineral içerikli boyaların derinin altına yerleştirilmesi işlemidir. Kullanılan pigmentler, bitkisel kaynaklı ve organik boyalar olup kesinlikle yan etki yapmaz. Kalıcı makyaj için kullanılmakta olan boyalar yüz ve vücut kullanımı için tasarlanmış olup, katkı ve koku maddesi içermez.En sık uygulamalar kaş ve dudaklarda görülse de hızla göz çizgisi için, kirpik diplerinde kirpiklerin gür ve doğal görünmesinde de kullanılmaktadır. En büyük avantajlarından birisi de makyaj tazeleme, yenileme gibi dertleri ortadan kaldırmakta olup, zaman ve para tasarrufu sağlamaktadır.

Kaş Kontürü

Gözler ve kaşlar insan yüzünde en dikkat çeken kısımlardır. Kaş kontürü, doğuştan kaş şekli ve rengi problemli olanların, kaş seyrekleşmesi ya da dökülmesi sorunu olanların, yaralanma ya da yanık sonrası kaşsız kalanların ya da kaş şeklini, kavisini, kalınlığını değiştirmek isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği bir yöntemdir. Kaşınızın rengi, gürlüğü, kavisi, şekli yüzünüzle uyumlu olup olmayışı çok önemlidir. Doğal görünüm merkezimizde vazgeçilmez tercihlerimizdendir. Uygulama öncesinde kaş bölgesine tropikal anestezi yapılır. Kontür, ultra ince uçlu bir iğneyle cildin sadece en üst tabakasına yumuşak hatlar çizilerek uygulanır. İğneler tek kullanımlıktır. Kendi kılınızla aynı yönde doğal çizgiler atılır.

Eyeliner

Bu uygulama sayesinde fazla büyük gözleri, normal göz şekline getirebilir. Bitişik olan gözler, daha büyük gösterilebilir. İddiasız olan gözlerinizi çekici ve estetik görünüme kavuşturabilirsiniz. Eyeliner uygulaması zor bir malzemedir. Likit olduğundan ve ince bir fırçayla sürüldüğünden dolayı çok dikkatli ve ince çekilmesi gerekir. Eyeliner kaleme göre daha belirgin renkte olup gözleri daha çok öne çıkarır. Ayrıca bakışlara dramatik bir hava katar. Göz tipine göre ince veya biraz daha kalın çekilebilir. Gözün üstüne de altına da uygulanabilir. Tercihe bağlıdır. Ayrıca eyeliner gece makyajı için de çok uygundur. Gözleri vurgulayan ve hoş bakışlar sağlar.

Dudak Kontürü

Kalıcı dudak makyajı yada diğer adıyla dudak kontürü, istenilen ve uygun bulunan renklerde dudak çerçevesine kontür ve dudak içini renklendirme şeklinde uygulanır. Dudak kontürü ile küçük dudakları büyütebilirsiniz, hatları belirginleştirebilir, hatta biraz dudak hattının dışına çıkarak değişiklikler yapabilirsiniz. Zamanla kaybettiğimiz dudak rengimiz ve dudak çerçevemiz, uçuklar yara izleri, sigara gibi kötü etkenler ve kötü beslenmeden dolayı soluklaşır ve hatlarını kaybedebilir. Bu durumda kaybettiğiniz pigmentlerin yerini hemen kalıcı dudak makyajı uygulamasıyla doldurabilirsiniz.

İpek Kirpik

İpek kirpik uygulaması gerçek kirpiklerin uzunluğu ve kalınlığını arttıran bir sistemdir. Normalde takma kirpikler bütün olarak kirpik diplerinize yapıştırılır. Bu sizin kirpik diplerinizin hava almasını engeller. İpek kirpikler ise kıl kökünün yaklaşık 2-3 mm uzağına tek tek eklendiği için kirpik diplerinizin hava almasını engellemez ve böylece kendi kirpiklerinize hiçbir zarar vermeden yoğun ve uzun kirpiklere kavuşursunuz.

Dıplıner

Kirpiklerin daha yoğun gösterilmesi, göz şeklinin ideal boyuta getirilmesi için kirpik dibine uygulanan bir işlemdir. Dipliner göz kapağımızda, kirpik diplerini doldurmak ve daha yoğun göstermek için yapılan bir işlemdir.Göz makyajının kalıcılığını sağlamak için far bazını tüm göz kapağına fırça yardımıyla sürün. Kalem ya da sıvı formdaki eyeliner göz kapağının tam ortasına sürülerek işaretleme yapılır. Orta çizgi tamamlandıktan sonra göz pınarına yakın olan çizgi tamamlanır.Eyeliner sürmesi oldukça meşakkatli bir iştir…Eyeliner gözlerinizin daha büyük; kirpiklerinizin daha dolgun; bakışlarınızın daha etkileyici görünmesini sağlar.Patik bir şekilde Eyeliner nasıl sürülür. Eyelineri düzgün şekilde sürebilmek için göz kenarlarınızı alnınıza doğru kaldırın, kirpiklerinizin başlangıç noktasından sonuna kadar düz bir çizgi çekin.Göz kapağınızın şakaklarınıza yakın kısmından dışarıya doğru açılı şekilde ince bir çizgi çekin.Gözlerinizin daha belirgin olmasını istiyorsanız; gözlerinizin iç köşesinde ince çizgi, dış köşesinde kalın çizgi tercih edin.